Kies een goede camper voor je rondreis

Een betrouwbare campervan Australia huren of kopen kun je ter plaatse doen als je in het land gearriveerd bent. Wil je er echter zeker van zijn dat je vervoer hebt om een lange tocht door het land te maken en dat je niet lang hoeft te zoeken naar een autoverhuurder? Dan huur je de camper gewoon al op voorhand vanuit Nederland. 

Een 2WD of een 4Wd kiezen 

Bij Australia Campers kun je kiezen uit verschillende modellen campers. Zo bestaat er een eerste onderscheid tussen een 2WD en een 4WD. Met het laatste model mag je op meer plaatsen komen dus zeker als je naar afgelegen gebieden wilt kun je het beste voor deze variant kiezen. Een 4WD huren kost wel meer maar dan heb je ook wat. 

Kies een camper die voldoet aan je eisen

Kijk altijd goed hoe lang je reist en waar je naartoe wilt gaan. Als je voor maanden lang een tocht gepland hebt is het kopen van een camper soms voordeliger dan het huren. Ook hier kan Australia Campers je bij helpen. Als je een camper huurt betaal je daar een bepaald bedrag per dag voor. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van het type camper. Hoe groter deze is of hoe meer luxe erin zit hoe meer je ervoor betaalt. Kijk wat je hebben wilt en laat je altijd adviseren bij je keuze. Laat altijd op voorhand een offerte maken zodat je weet waar je aan toe bent. 

Camper huren in het hoogseizoen en laagseizoen

Een camper huren kan zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen. Houd er wel rekening mee dat in het hoogseizoen de vraag naar campers groter is en de huurprijs hoger zal zijn. Bespreek je vervoermiddel tijdig zodat je er zeker van kunt zijn dat je het daadwerkelijk krijgt.