Voor iedere klus een betonnen oplossing

Dat beton erg veelzijdig is, dat wisten we al. Het is in allerlei vormen te gieten en vandaag de dag worden een groot aantal bouwmaterialen (dakpannen, stenen, blokken) al standaard in beton geleverd. Deze materialen zijn goedkoper, maar erg sterk en voor doe-het-zelvers ideaal. Met betonpoeren maak je gemakkelijk je eigen fundering, met betonblokken kun je een eigen ontwerp realiseren en als het betonnen voorwerp dat je nodig hebt niet in de winkel aanwezig is, dan laat je het op maat maken. En ook al was beton voornamelijk een materiaal dat werd toegepast in de bouw, nu heeft het een veel groter spectrum aan mogelijkheden.

Beton binnen

Houd je van klussen en ben je trots op je interieur? Dan kun je met beton een schitterende industriële look creëren binnen. Beton Ciré is een afwerkingsproduct dat in een groot aantal kleuren te krijgen is en waarmee je vloeren, muren, aanrechten, tafels, open haarden en nog veel meer nieuw leven in kunt blazen. Het is toepasbaar in droge zowel als natte ruimtes en je kunt het zo afwerken als je wilt. Plaats een aantal betonnen ornamenten in je woning en je kunt zelf een industrieel interieur realiseren voor een vrij lage prijs.

Beton buiten

Een groot voordeel van beton is dat het tegen alle weersomstandigheden bestand is. Daarnaast is het ook erg zwaar. Dit maakt het een ideaal materiaal voor gebruik buiten, omdat het niet weg kan waaien. Met betonnen blokken, L-elementen en banden breng je hoogteverschillen aan in je tuin en kun je bepaalde gedeeltes afbakenen en uitlichten. Natuurlijk zijn bloembakken, meubilair en haarden ook in betonuitvoering te krijgen. Kijk eens online wat er allemaal mogelijk is. Je zal versteld staan van de opties die je tot je beschikking hebt als klusser als je beton overweegt.